Afspraak? Bel: 085 - 303 8480

Orthopedie en pijnbestrijding

Zorgverlener op het gebied van orthopedie en orthopedisch verwante zorg. BeterGezond is een zelfstandig behandelcentrum, recentelijk opgericht door ervaren orthopeden, met een focus op alle, niet spoedeisende orthopedische-, én aanverwante behandelingen zoals echozorg, pijnbestrijding, et cetera..

BeterGezond staat voor

Ruime kennis en ervaring. Multidisciplinaire zorgverlening, waar mogelijk en toepasbaar. Geen wachtlijsten voor het spreekuur. Beperkte wachttijden voor eventuele operaties en behandelingen.

Uw zorgnota

U bent/komt onder behandeling bij BeterGezond. Onze dank daarvoor. Voor deze behandeling ontvangt u een zorgnota via Infomedics. De reden waarom u een zorgnota voor uw behandeling ontvangt lichten wij u graag toe.

Locaties

BeterGezond EchoZorg houdt spreekuur in Hoorn en BeterGezond pijnbestrijding in Amsterdam en Huizen. Hier vindt u een volledig overzicht van onze behandel- en poli locaties.

Behandelingen & tarieven

Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen en tarieven. Deze tarieven staan per vakgroep gerangschikt en vallen onder de basiszorg.