Patiënten weten het al jaren. Sinds 2007 is het voormalige IFR dé plek voor mensen met chronische schouder-, pees- en gewrichtsklachten. Specialiteit: echodiagnostiek en echogeleide interventies bij klachten van het bewegingsapparaat.
Nieuwe naam, nieuwe partner
De tijden zijn veranderd. Het IFR heeft na 20 jaar een nieuwe naam: Echozorg en per 25 mei 2016 vallen onze onderzoeken en behandelingen onder de paraplu van BeterGezond. Een zorgverlener op het gebied van alle (niet spoedeisende) orthopedische behandelingen en orthopedisch verwante zorg. Opgericht door ervaren orthopeden, die op diverse plaatsen in de Randstad en daarbuiten, actief zijn. Vanaf 25 mei 2016 komt orthopedisch chirurg Laurens van der Plaat onze praktijk versterken.
One Week Echoformule
Snelheid vinden we belangrijk. We zorgen er daarom zoveel mogelijk voor dat we iedereen binnen één week onderzoeken en behandelen. We hebben de afgelopen 9 jaar ruim 13.000 echo onderzoeken en meer dan 3.000 echogeleide behandelingen uitgevoerd en zijn wij daarmee de meest ervaren echopraktijk van West-Friesland.
Verwijzing
Vanaf 1 januari 2016 vallen onze diagnostiek en behandelingen onder de basiszorg. We vragen u in uw schriftelijke verwijzing te vermelden dat u naar orthopedie verwijst. Dit in verband met de regels van de zorgverzekeraars. Enkel een paramedische verwijzing naar fysiotherapie, voldoet niet.
Wilt u meer weten? Kijk dan op www.echozorg.nl en lees alles over onze aanpak óf bel naar BeterGezond: 085 – 303 8480
Adres:
EchoZorg
Geldelozeweg 31
1625 NW  HOORN

Uw specialist op locatie:
Dhr. Robert de Zoete
Echografist/Chiropractor EchoZorg
Robert de Zoete
Voor het maken van een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met:
BeterGezond EchoZorg
Tel. algemeen: 085 – 303 8480
E-mail: contact@betergezond.net
Internet: www.betergezond.net