Welkom bij BeterGezond

Betergezond staat voor

Ruime kennis, ervaring en kwaliteit binnen de twee aangeboden vakgebieden: orthopedie en echografische zorg. Multidisciplinaire zorgverlening, waar mogelijk en toepasbaar. Geen-, tot minimale wachtlijsten voor de spreekuren. Beperkte wachttijden voor een eventuele uitgebreide behandeling of operatie, eventueel in multidisciplinair verband.

Behandelingen

Informatie over onze behandelingen per zorggroep kunt u lezen, uitprinten of downloaden.
Deze informatie wordt voortdurend gecontroleerd op juistheid, naar de laatste stand van medische kennis en kunde. Hierdoor bent en blijft u voortdurend actueel op de hoogte van ons zorgaanbod.

Zorgkosten

Onder behandeling bij BeterGezond? Onze dank voor uw vertrouwen.
Voor uw behandeling ontvangt u een zorgnota van BeterGezond. In deze zorgnota staat belangrijke informatie over uw behandelingen en de kosten hiervan. De reden waarom u een zorgnota voor uw behandeling ontvangt, lichten wij u graag toe.

Behandelingen

Orthopedie

Een orthopedisch chirurg behandelt aandoeningen die uitgaan van het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Deze aandoeningen uiten zich veelal in pijnklachten aan bijvoorbeeld heup, knie, enkel/voet, rug en schouders. De behandelingen bij een orthopedisch chirurg lopen uiteen van het plaatsen van kunstheupen, diverse knie-operaties tot het opereren van een hernia. Daarnaast ook voet/enkel en handchirurgie. Een brede orthopedische kennis en kunde.

Echografische zorg

Echografische zorg geeft een goed beeld van wat zich werkelijk in het lichaam afspeelt en maakt derhalve een belangrijk deel uit van het beeldvormend onderzoek. Op het beeldscherm kijkt u zelf mee en leggen wij u van te voren uit wat wij gaan doen. Het voordeel van echo-zorgverlening is, dat tijdens het consult direct en nauwkeurig zichtbaar kan worden vastgesteld wat er aan de hand is en u in veel gevallen ook direct kan worden behandeld. Vaak is 1 bezoek afdoende om u al goed te helpen. Soms is een extra bezoek nodig, als de klacht om meer- en andere behandelopties vraagt.

Wij zullen dit met u overleggen en uw huis- of sportarts daarover inlichten.

Onze Specialisten

Binnen hun vakgebied zijn onze specialisten toonaangevend en werken zij onderling in teamverband om, waar nodig en aan de orde, onderling te kunnen doorverwijzen opdat u van de best mogelijke zorg verzekerd bent. Daarnaast wordt tevens gebruik gemaakt van de kennis en dienstverlening van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, ziekenhuizen en/of andere klinieken. Ons brede netwerk van aanverwante specialisten maakt dat onze dienstverlening een unieke positie inneemt ten gunste van u als patient.